visual

Op 2 oktober vindt het Inspiratie Event MBO 2018 plaats in Steenwijk. Het thema is: Try diversity and identity. Kijk hier voor meer informatie

Inspiratie Event MBO 2018
13 juni 2018

Birgit Pfeifer practor voor christelijk MBO: Verschillen waarderen
21 maart 2018

De acht MBO-instellingen die zijn aangesloten bij de Federatie Christelijk MBO hebben Birgit Pfeifer aangesteld als practor Verschillen waarderen.

(meer…)

Visie en identiteit

De Federatie Christelijk MBO ziet inclusief christelijk beroepsonderwijs als haar roeping. Dat is onderwijs dat voldoet aan ons Kwaliteitskompas. (meer…)

Levensbeschouwing en zingeving